Tarieven

Tijdens de intake gaan wij samen kijken naar jouw hulpvraag en wensen. Op basis van een vragenlijst die je voorafgaand aan de intake hebt ingevuld, gaan wij bepalen waar we gaan beginnen. Dit geeft jou de kans om goed in kaart te brengen wat er speelt en hoe jouw levensloop eruit ziet. Hierin komen vragen aan bod over voeding, leefstijl, klachten, hormonen, energie, stemming en psyche. Een goede behandeling begint bij het zo goed mogelijk in kaart brengen van jouw leefstijl, situatie en wensen.

Wat typerend is voor mijn behandelwijze, is dat wij samen aan jouw doel werken. Jouw doel, is mijn doel. Ik zal er alles aan doen om jou te helpen. Ook werk ik graag met labonderzoek. Klinische uitslagen geven veel betrouwbaarheid in het in kaart brengen van het probleem. Of dit nou gaat om een voedselovergevoeligheidsonderzoek, een darmonderzoek of een hormoontest. 

Je hebt beschikking tot directe én indirecte tijd wanneer je bij mij onder behandeling bent. Zit je tussentijds met vragen, dan kun je altijd contact met me opnemen via bellen, mailen of whatsapp. Hiervoor reken ik geen meerprijs. 

Een consult vindt plaats op mijn praktijklocatie aan de Hegedyk 2 in Sneek, door middel van een videoconsult of aan huis indien gewenst.

De kosten voor een intake bedragen 70,- euro. Een intake duurt ongeveer 1 uur.

De kosten voor vervolgconsulten bedragen 65,- euro. Vervolgconsulten duren ook ca. 1 uur.

De kosten voor een kort consult bedragen 32,50 euro voor een half uur. 

Daarnaast kan het voorkomen dat het belangrijk is om onderzoek te doen. Wanneer ik een rapport uitwerk voor het desbetreffende onderzoek zal ik daarvoor uitwerkingskosten in rekening brengen. In het rapport komt een uitgebreide uitleg over de uitslag van het onderzoek met betrekking op jouw hulpvraag. Daarnaast neem ik daarin een uitgebreid voedings-en leefstijl advies op zodat je met duidelijke stappen aan de slag kunt. 

Wat betreft onderzoeken kun je denken aan darmonderzoek, voedselovergevoeligheidsonderzoek, hormoononderzoek, etc. Afhankelijk van het onderzoek en de benodigde uitwerktijd zal ik een bedrag in rekening brengen van 20,- tot 35,- euro. 

Voor de volledigheid kun je hier het privacybeleid doorlezen:

privacyverklaring volgens de AVG