Consult en tarieven

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij een beroepsorganisatie om kwaliteit te waarborgen en hierdoor komen mijn consulten in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Wil je weten of je een deel van de consulten vergoed kunt krijgen? Check dit dan even bij jouw zorgverzekeraar. Onderzoeken en supplementen worden niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de intake gaan wij samen kijken naar jouw hulpvraag en wensen. Op basis van een vragenlijst die je voorafgaand aan de intake hebt ingevuld, bepalen wij waar we gaan beginnen. Dit geeft jou de kans om goed in kaart te brengen wat er speelt en hoe jouw levensloop eruit ziet. Hierin komen vragen aan bod over voeding, leefstijl, klachten, hormonen, energie, stemming en psyche. Een goede behandeling begint bij het zo goed mogelijk in kaart brengen van jouw leefstijl, situatie en wensen.

Door gebruik te maken van klinisch onderzoek krijgen we snel inzicht in waar de schoen wringt. Dit maakt het behandeltraject kort en effectief. Een bijkomend voordeel hiervan is dat het kosten bespaart van lange behandeltrajecten. Vaak zijn 2 tot 3 consulten voldoende, al is iedere situatie weer anders natuurlijk. Klinische uitslagen geven namelijk veel betrouwbaarheid in het in kaart brengen van het probleem. Of dit nou gaat om een voedselovergevoeligheidsonderzoek, een darmonderzoek of een hormoononderzoek. 

Zit je tussentijds met vragen, dan kun je altijd contact met me opnemen per mail of whatsapp. Hiervoor reken ik geen meerprijs. 

Consulten vinden plaats door middel van een videogesprek of op mijn praktijk locatie indien gewenst. 

Tarieven

 • Het tarief voor een intake bedraagt:

70,- euro per uur voor een videoconsult.
77,- euro per uur voor een consult op locatie.

Een intake consult duurt meestal een uur en de prijs wordt afgerond naar een tijdseenheid van 15 minuten. 

 • Het tarief voor een vervolgconsult bedraagt:


  65,- euro per uur voor een videoconsult.

  72,- euro per uur voor een consult op locatie.

  Een vervolgconsult duurt meestal tussen de 30 min. en 1 uur. De prijs wordt afgerond naar een tijdseenheid van 15 minuten. 

Onderzoeken

Ik maak vaak gebruik van onderzoek. Dit heeft mijn voorkeur, omdat we dan weten hoe zaken ervoor staan en wat er precies nodig is. Ook bespaart dit geld, omdat er hierdoor een minimum aantal behandelingen nodig is. In de meeste gevallen zijn er zo’n 2 tot 3 consulten nodig. 

Bij darm-en hormoononderzoek ontvang je van mij een uitgebreid persoonlijk rapport op basis van de uitslag. Dit betreft:

 • Een duidelijke uitleg om de uitslag te interpreteren.
 • Een persoonlijk voedingsadvies.
 • Een persoonlijk suppletie advies. 

De kosten voor een uitgebreid persoonlijk rapport na een onderzoek bedragen 35,- tot 65,- euro, afhankelijk van het onderzoek. 

De meest gebruikte onderzoeken zijn een darmonderzoek of hormoononderzoek. Via onderstaande links kun je de onderzoeken bekijken en eventueel een voorbeelduitslag downloaden om te zien hoe een uitslag eruit ziet. Zo’n uitslag werk ik voor je uit met een uitgebreid persoonlijk advies rapport waar je mee aan de slag kunt.

Voor de volledigheid kun je hier het privacybeleid doorlezen:

privacyverklaring volgens de AVG