Tarieven en vergoedingen

Tijdens de intake gaan wij samen kijken naar jouw hulpvraag en wensen. Op basis van een vragenlijst die je voorafgaand aan de intake hebt ingevuld, gaan wij bepalen waar we gaan beginnen. Dit geeft jou de kans om goed in kaart te brengen wat er speelt en hoe jouw levensloop eruit ziet. Hierin komen vragen aan bod over voeding, leefstijl, klachten, hormonen, energie, stemming en psyche. Een goede behandeling begint bij het zo goed mogelijk in kaart brengen van jouw leefstijl, situatie en wensen.

Wat typerend is voor mijn behandelwijze, is dat wij samen aan jouw doel werken. Jouw doel, is mijn doel. Ik zal er alles aan doen om jou te helpen. Soms zitten we direct op het juiste spoor, soms kan het zoeken zijn wat de onderliggende oorzaak van een signaal is.

Daarnaast heb jij beschikking tot directe én indirecte tijd wanneer je bij mij onder behandeling bent. Zit je tussentijds met vragen, dan kun je altijd contact met me opnemen via bellen, mailen of whatsapp.

Een consult vindt plaats op mijn praktijklocatie, door middel van een videoconsult of aan huis indien gewenst.

De kosten voor een intake bedragen 70,- euro. Een intake duurt ongeveer 1 uur.

De kosten voor vervolgconsulten bedragen 65,- euro. Vervolgconsulten duren ook ca. 1 uur.

Voor de volledigheid kunt u hier de behandelvoorwaarden en het privacybeleid doorlezen:

cat-behandelovereenkomst

privacyverklaring volgens de AVG

Vergoedingen

Vanuit de aanvullende zorgverzekering kan mogelijk een deel van mijn behandeling vergoed worden. Hiervoor raad ik u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.